kaWan...

Tuesday, 10 January 2012

jelajah bilik..

Assalamualaikum semua..!!


rindu!!rindu!!rindu..!!!!
bukan rindu hang la..rindu blog aku ni..-,-'
hihihihi...

ok,xpa2..
meh nk start berkarya..ahaks~
pada hari yg mulia ini..
ditemani dengan keheningan pagi,.
tanpa sesiapa di rumah..
*dh semua pakat p sekolah,aku dk umah sorang2 la..

ok2..aku bosan sebenarnya..
abaikan bebelan x bermakna aku ni..hahaha
tanpa membuang masa korang yang setia meng-scroll down blog aku ni..
so,meh nk tunjuk suasana rumah yg aku tinggal kt upm..
actually kolej kediaman,tapi disebabkan canggih sikit dari kolej lain,
so aku panggey la rumah..wahaha

~during study week~

tahukah anda,berapa inci ketebalan habuk kat laptop saya?


here we are..!!home sweet home


erk!!..aaaaa,ni umah sebelah yg punya.. kitorang pnjm jek..=p

bilik karoke ..hee~ 

ampaian

ini bilik aku..jom jelajah..hehehe

hehe..aku xsuka berpura2..main amek je gmbar ni..baru natural sket..

Add caption
tempat mengendap orang lalu lalang.hua3

ampaian indoor..bajet baju byk je.haha

now,.its over..bye2 sem 1

haaaa..penat scroll down x?
sapa suruh nk sangat stalk aku..muahaha
*penyakit perasan aku mai dh
ok la..yg ni je nk kongsi..
next time,aku nk story pasal ikan-ikan belaan aku kt kolej 17
banyak weyhh!! besau-besau pulak tu..

tunggu aku update blog erk..
ok,nk p mandi..
daaa~
hehehe


2 comments:

  1. amboi..gmbr bilik pun nk tunjuk ke..haha.. =.=
    selamat keadaan bilik tu leh dikatakan ok..huahaha..

    ReplyDelete
  2. biar la..bkn aku tgkp gmbaq bilik ko pn..mesti bilik ko lgi trok kn?hahahahaha

    ReplyDelete